Jaloezie draai kiepraam: zonder boren

Jaloezie draai kiepraam: zonder boren

Gewone jaloezieën voor een draai-kiepraam of kiepraam: da’s niet handig. Hoeven we je vast niet uit te leggen. Gelukkig zijn er slimme systemen met zijgeleiding. Daarmee kun je het raam gewoon openen zonder dat de jaloezie in de weg zit. Bonus: deze jaloezieën monteer je zonder boren. Dat maakt ze niet alleen heel geschikt voor draai-kiepramen, maar ook voor het hele aluminium of kunststof kozijn.

2 systemen jaloezieën draai kiepraam

We hebben twee verschillende jaloezieën voor draai-kiepramen: de Splendid jaloezieën van KeJe en de Smartfit van Verano. Beide soorten jaloezieën zitten in een aluminium frame dat je zonder boren bevestigt op het kozijn. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid is ook geschikt voor hout. Beide systemen zijn geschikt voor ieder kiepraam en draai-kiepraam. En natuurlijk ook voor draairamen en vaste ramen, mocht je overal in huis dezelfde jaloezieën willen ophangen. (Wel zo mooi.)

Jaloezie zonder boren Splendid

De Splendid jaloezieën zijn speciaal gemaakt voor aluminium en kunststof kozijnen, maar zijn ook geschikt voor houten kozijnen. De jaloezieën zijn geïntegreerd in een aluminium frame met stijlvolle in verstek gezaagde hoeken. Je bevestigt de jaloezie zonder boren op het kozijn. Zonder boren? Hoe dan? Nou, het frame wordt eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn vastgemaakt. Hierdoor is het ook weer makkelijk te verwijderen. Voor als de ramen gelapt moeten worden bijvoorbeeld. Deze jaloezieën zijn 25 mm breed en leverbaar in verschillende kleuren. Het frame is te koop in crème, zuiverwit of verkeerswit.

Jaloezieen voor draai-kiepraam van KeJe, te bevestigen zonder boren.
Splendid jaloezieën van KeJe: vergelijkbare uitstraling als Verano Smartfit

Jaloezie zonder boren Smartfit

De Smartfit van Verano heeft ook een aluminium frame, maar dan met kunststof hoeken. Ook deze jaloezieën zijn zonder te boren te bevestigen en los te maken. Het frame wordt op zijn plaats gehouden met klemmetje achter de raamrubbers. Een fluitje van een cent en er komt geen gereedschap aan te pas. De Smartfit jaloezieën zijn 25 mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het frame is leverbaar in wit, technisch zilver en ivoor. Bekijk ook onze andere raamdecoratie zonder boren.

Jaloezieën zonder boren van KeJe: magneetframe van aluminium met in verstek gezaagde hoeken.
Jaloezieën zonder boren van KeJe: magneetframe van aluminium met in verstek gezaagde hoeken.
Jaloezieën zonder boren van Verano: aluminium frame met kunststof hoeken.
Jaloezieën zonder boren van Verano: aluminium frame met kunststof hoeken.

Let op:

Als je nieuwe kozijnen of ramen aanschaft, dan maakt bijpassende raamdecoratie het natuurlijk helemaal af. Daarom bieden we klanten die bij ons een kunststof of aluminium kozijn, deur of schuifpui aanschaffen de mogelijkheid om eveneens raamdecoratie te bestellen. Deze service bieden we ook aan klanten die eerder bij ons kozijnen hebben aangeschaft, of die klant zijn van ons broertje Multiglas.

Wil je raamdecoratie los aanschaffen, dus zonder kozijnen of glas? Dan kunnen we uitsluitend Verano Smartfit of KeJe Splendid voor kunststof kozijnen leveren aan klanten die wonen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden en Haarlemmermeer. Ben je op zoek naar andere raamdecoratie of woon je buiten deze regio? Op www.verano.nl en www.keje.nl vind je een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Bezoek onze showroom
voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl