Jaloezie voor draai kiepraam

Jaloezie voor draai-kiepraam

Of het nu gaat om een draai-kiepraam, kiep-kantelraam of gewoon een kiepraam: het is niet handig als je er gewone jaloezieën op bevestigt. Dat hoeven we je vast niet uit te leggen. Gelukkig zijn er handige systemen met zijgeleiding beschikbaar. Daarmee kun je het raam gewoon openen zonder dat de jaloezie in de weg zit. Bonus: ze zijn nog mooi ook!

Geschikt voor ieder kiepraam

We hebben twee verschillende systemen in het assortiment: Splendid van Keje en Smartfit van Verano. Beide systemen zijn geschikt voor ieder kiepraam, dus ook voor een draai-kiepraam of kiep-kantelraam. En natuurlijk ook voor draairamen en vaste ramen, mocht je overal in huis dezelfde jaloezieën willen ophangen. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid ook voor hout.

Jaloezie Splendid van Keje

De jaloezieën zijn geïntegreerd in een stijlvol aluminium frame met in verstek gezaagde hoeken. (Da’s mooier dan rechte hoeken.) Je bevestigt het frame eenvoudig met magneettape op de glaslatten van het kozijn. Het kan er dus ook gemakkelijk weer af, bijvoorbeeld als je de ramen wilt zemen. En doordat de jaloezieën in een frame zitten, kun je het raam gewoon open kantelen. De jaloezieën zijn 25 mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het frame is leverbaar in crème, zuiverwit en verkeerswit.

Keje jaloezieen voor kiep-kantelraam, draai-kiepraam en kiepraam

Jaloezie Smartfit van Verano

Ook de Smartfit van Verano is geïntegreerd in een aluminium frame en heeft kunststof hoeken. Je bevestigt het frame met klemmetjes achter de raamrubbers. Ook dit frame is eenvoudig weer los te maken. De jaloezieën zijn 25 mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het frame is leverbaar in wit, technisch zilver en ivoor. Bekijk ook onze andere raamdecoratie voor draai-kiepramen.

Verano Smartfit jaloezieën kunststof kozijn zonder boren

Verano Smartfit jaloezieën kunststof kozijn zonder boren

Gratis inmeten in Duin- en Bollenstreek

Je kunt je jaloezieën bestellen in onze webshop Luxhor. Verzending is gratis in heel Nederland. In de volgende de volgende plaatsen komen we ook gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag. Dan brengen we monsters mee zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Ambra Kozijnen is dealer van Keje raamdecoratie en horren.
Ambra Kozijnen is dealer van Verano Raamdecoratie.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl