Ambra Oranjeactie

Ambra Oranjeactie

Ook dit jaar vieren we Koningsdag binnen. Jammer, maar het is niet anders. Om de pijn een beetje te verzachten, heeft Ambra Kozijnen een speciale Oranjeactie: gratis KeJe inzethorren als je Weru kunststof kozijnen bestelt.

Hoe werkt het?

Vraag tussen maandag 19 april en woensdag 5 mei een offerte aan voor een of meer Weru kunststof kozijnen. Vervolgens maken we een afspraak om de kozijnen te komen inmeten. We bespreken dan ook je wensen en beantwoorden al je vragen. Coronaproof en netjes in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM uiteraard.

Hierna ontvang je van ons een overzichtelijke offerte. Geef je binnen twee weken nadat je de offerte hebt ontvangen akkoord? Dan doen we er gratis van die handige KeJe inzethorren bij wanneer we de kozijnen komen plaatsen!

Lees hier meer over Weru kunststof kozijnen >>

KeJe inzethorren

Een KeJe inzethor plaats je eenvoudig zonder boren of schroeven in het draai-kiepraam. Je draait eerst het draai-kiepraam open. Vervolgens plaats je de inzethor van binnenuit tegen het kozijn. Eerst de onderkant, daarna duw je tegen de bovenkant totdat de hor vastzit. Klaar.

Eruit halen gaat al net zo makkelijk: je trekt de bovenkant naar je toe en tilt de hor uit het kozijn. Het raam met inzethor kan gewoon dicht, dus je hoeft de inzethor er niet iedere keer weer uit te halen.

KeJe inzethorren: handig en stijlvol

10 verschillende kleuren

Het stijlvolle aluminium frame is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Omdat kleuren op een computerscherm er altijd anders uitzien, hebben we de RAL-code erbij gezet.

Let op: iedere erkende dealer en installateur van Weru heeft een eigen werkgebied. Ons werkgebied bevindt zich ongeveer in een straal van 20 kilometer rond Sassenheim, waaronder Leiden en Alphen aan den Rijn.

Maak meteen een meetafspraak
en pak die gratis KeJe horren mee!
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl