Wesselman Ramen en Deuren Roelofarendsveen

Op zoek naar Wesselman?

Jarenlang stond Wesselman Ramen en Deuren uit Roelofarendsveen in de hele regio bekend als hét adres voor kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Helaas ging het bedrijf in 2013 failliet. Wesselman leverde en plaatste kozijnen, deuren en schuifpuien van het bekende Duitse merk Weru. Toen Wesselman de deuren sloot, heeft Weru ons aangewezen als officieel dealer voor deze regio.

Officieel Weru-dealer

Ambra Kozijnen is trots dealer van de kunststof kozijnen van Weru. Waarom? Een kozijn van Weru betekent: kwaliteit in kunststof, geproduceerd met de modernste technieken. Of je nu kiest voor een modern design of tijdloze klassieker, Weru heeft een kunststof kozijn voor ieder huis en elke stijl. Weru staat bovendien voor ‘Deutsche gründlichkeit’. Onderhoudsarme kozijnen, deuren en schuifpuien met zeer lange levensduur. Een product van Weru is mooi en blijft mooi. Dat is die befaamde Duitse degelijkheid. Lees meer over onze kunststof kozijnen.

Houtlook: niet van echt te onderscheiden

Kies voor een kunststof kozijn met houtlook. Net echt. Hierdoor zijn de kunststof kozijnen van Weru ook prima te combineren met houten kozijnen. Bijvoorbeeld als je niet alle kozijnen tegelijk wil vervangen. Keuze uit verschillende houtpatronen en kleuren.

Weru kunststof kozijnen hebben 2 en 3 sterren voor Politiekeurmerk Veilig Wonen

Isolerend en inbraakwerend

Kunststof kozijnen hebben een enorm goede isolatiewaarde. Dat betekent: meer comfort en minder stookkosten. En zoals je dat bij Duitse degelijkheid mag verwachten, zijn de kozijnen van Weru inbraakwerend: beloond met twee en drie sterren van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Stijlvolle kunststof kozijnen van Weru.

Stap voor stap vervangen

Die vraag krijgen we vaak, of je alle kozijnen in één keer moet vervangen. Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Als je stap voor stap je kozijnen vervangt, smeer je de kosten uit over meerdere jaren. Dat is wel zo fijn.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl

Duurzaam

Een kozijn of deur van Weru gaat zo 30 jaar mee. En al die tijd heb je er nauwelijks onderhoud aan. Denk je eens in hoeveel kosten je bespaart.

Innovatief

170 jaar ervaring. 25 miljoen kozijnen. Weru loopt voorop als het gaat om duurzaamheid, isolatiewaarde en gebruiksgemak.

Deskundig

Alleen door Weru aangewezen vakbedrijven mogen de producten van Weru installeren. Zo ben je verzekerd van service en kwaliteit. Ook ná de montage.

Persoonlijk

Met de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru heb je altijd een aanspreekpunt in de buurt: jouw Weru vakbedrijf Ambra Kozijnen.

Verschrikkelijk veel opties en mogelijkheden

De kunststof kozijnen van Weru onderscheiden zich ook door stijlvolle ontwerpen, houtlook, honderden kleuren, talloze opties en mogelijkheden. Kijk maar eens rond op de site. Vanzelfsprekend op maat gemaakt, helemaal conform jouw persoonlijke wensen. Je ziet: voor kunststof kozijnen moet je bij Weru zijn.


“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur