Kunststof Kozijnen Sassenheim

Kunststof Kozijnen Sassenheim

Zoek je kunststof kozijnen in Sassenheim? Dat treft. Ambra Kozijnen heeft een prachtige showroom in Sassem. Hier zie je met eigen ogen dat kunststof kozijnen een uitstekende keuze zijn. Onze kunststof kozijnen van Weru zijn van de beste Duitse kwaliteit en leverbaar in vele vormen, maten en kleuren.

Ook mooi: kunststof schuifpui

Een mooie kunststof schuifpui doet veel voor je woning. Zeker als hij bij je kunststof kozijnen past. Een schuifpui zorgt voor meer licht, een goed uitzicht op je tuin en een zee van ruimte. De kunststof schuifpuien van Weru zijn van topkwaliteit en isoleren uitstekend. In de winter blijft het lekker warm binnen terwijl je geniet van het extra licht en de ruimte van buiten. Op zwoele zomerdagen gooi je hem soepeltjes helemaal open om de geur van de zomer binnen te laten. Je tuin en je woning lopen naadloos in elkaar over. Dat is genieten. Bovendien is een kunststof schuifpui onderhoudsarm, makkelijk schoon te houden en duurzaam.

Nieuwe schuifpui en kozijnen in Sassenheim

Klanten in Sassenheim vroegen ons om hun bestaande schuifpui met zij- en bovenlichten te vervangen door een gevelbreed exemplaar van kunststof met daarnaast een klein bovenlicht boven de uitbouw. Het bovenlicht is ook een kunststof kozijn. Dat was nog best een uitdaging, want in tegenstelling tot hout kun je kunststof kozijnen niet zomaar even aan elkaar schroeven. Maar het resultaat is prachtig en bewijst maar weer dat voor een schuifpui eigenlijk altijd geldt: hoe groter, hoe mooier. Boven zie je de oude situatie, onder de nieuwe.


Ambra Kozijnen Sassenheim kunststof schuifpui en kunststof kozijn van buiten af gezien

Kunststof schuifpui en kunststof kozijn in Sassenheim van binnen uit gezien

Kunststof dakraam

Naast een schuifpui vervingen we een houten boeideel van de voorgevel voor kunststof. Ook verruilden we het bestaande Velux-dakraam voor een groter exemplaar van kunststof. Links het oude raam, rechts het nieuwe:


Kunststof kozijn in Sassenheim: Velux dakraam van binnenuit gezien

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Hillegom

Bel of kom langs

Voor een kunststof kozijn in Sassenheim moet je bij Ambra Kozijnen zijn. Dat onze showroom in Sassem staat komt natuurlijk goed uit. We vertellen je graag alles over de producten van Weru: kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren in alle soorten en kleuren. Kom snel langs om inspiratie op te doen of maak een afspraak voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Nu je hier toch bent, kijk ook eens in onze webshop Luxhor: raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

Duurzaam

Met een kozijn of deur van Weru ben je zeker 30 jaar onder de pannen. Bovendien heb je er nauwelijks onderhoud aan. Zo bespaar je tijd en geld.

Innovatief

Weru geeft onderzoek en ontwikkeling de grootste prioriteit. Dat resulteert in de meest hoogwaardige producten qua gebruiksgemak, isolatiewaarde en duurzaamheid.

Deskundig

Niet iedereen mag producten van Weru installeren. Dat mogen alleen door Weru aangewezen vakbedrijven, zoals Ambra kozijnen. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Persoonlijk

Wanneer je voor de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru kiest, staat Weru vakbedrijf Ambra Kozijnen met raad en daad voor je klaar.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl