Kunststof kozijnen Lisse

Kunststof Kozijnen Lisse

Hebben je houten kozijnen alweer een opknapbeurt nodig? Denk eens aan kunststof kozijnen. Daar knapt je hele huis van op. Bovendien zijn ze onderhoudsarm, makkelijk schoon te houden en duurzaam: de kunststof kozijnen van Weru gaan wel 30 jaar mee. Ambra Kozijnen is trots dealer van Weru kunststof kozijnen in Lisse.

Leuke klus in Lisse

Onlangs hadden we nog een leuke opdracht in Lisse. Zo af en toe krijgen we het verzoek om een bestaand kunststof kozijn te vervangen voor een nieuwer exemplaar. Vaak zijn ze dan al meer dan 20 jaar oud. De techniek heeft in de tussentijd niet stilgestaan, en bijvoorbeeld de isolatiewaarde en de inbraakveiligheid zijn tegenwoordig veel beter.

Zelf vinden we de huidige generatie kunststof kozijnen en deuren er ook mooier uitzien. Neem deze kunststof deur die we vervingen voor een nieuwe exemplaar van Weru, inclusief het deurkozijn en het zijlicht. Zelfde kleurstelling, maar wat een verschil! Links oud, rechts nieuw:


Ambra Kozijnen kunststof achterdeur en kunststof kozijn in Lisse

Kunststof kozijn met ventilatierooster

De nieuwste generatie kunststof kozijnen en deuren van Weru gaat zo 30 jaar mee, of nog langer. Het zal in de toekomst dus nog minder vaak voorkomen dat we bestaande kunststof kozijnen vervangen. Meestal gaat het om een houten kozijn. Bij dezelfde klant in Lisse vervingen we dan ook dit houten kozijn met ventilatierooster voor een nieuw kunststof kozijn met modern ventilatierooster. Boven het houten kozijn, onder kunststof:


Ambra Kozijnen kunststof kozijnen in Lisse

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Lisse

Raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Bij fonkelnieuwe kunststof kozijnen wil je passende raamdecoratie. We hebben in onze webshop Luxhor heel veel keuze. Rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën van Keje en Verano in verschillende kleuren en materialen. Ook geschikt voor kantelramen, schuine ramen en draai-kiepramen. Allemaal eenvoudig te bevestigen zonder schroeven of boren. Want die kozijnen moeten natuurlijk wel gaaf blijven. De raamdecoratie zit in een stijlvol aluminium frame dat je met maagneetband op het kozijn (KeJe) of haakjes achter de raamrubbers (Verano) bevestigt.

Kom langs en kijk rond

Voor kunststof kozijnen in Lisse moet je bij Ambra Kozijnen zijn. Kom langs in onze showroom in Sassenheim en laat je informeren over de verschillende kunststof kozijnen van Weru. We laten graag zien welke opties er zijn. Bel eerst even, dan zorgen we dat de koffie klaar staat.

Duurzaam

Met een kozijn of deur van Weru ben je zeker 30 jaar onder de pannen. Bovendien heb je er nauwelijks onderhoud aan. Zo bespaar je tijd en geld.

Innovatief

Weru geeft prioriteit aan onderzoek en ontwikkeling. Dat resulteert in hoogwaardige producten qua gebruiksgemak, isolatiewaarde en duurzaamheid.

Deskundig

Alleen door Weru aangewezen vakbedrijven, zoals Ambra Kozijnen, mogen producten van Weru installeren. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Persoonlijk

Wanneer je voor de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru kiest, staat Weru vakbedrijf Ambra Kozijnen met raad en daad voor je klaar.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl