Kunststof kozijnen Lisse

Kunststof Kozijnen Lisse

Je zoektocht naar kunststof kozijnen in Lisse begint vlakbij: in Sassenheim. Bezoek onze showroom, of maak een afspraak bij jou thuis. Want we komen net zo lief even langs in Lisse voor een gratis en vrijblijvend advies. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En dat is aan te raden, want het aanschaffen van nieuwe kunststof kozijnen is geen kleine beslissing. Dan wil je alle opties afwegen en mogelijkheden goed met elkaar kunnen vergelijken. Wij helpen je daar graag bij.

Voorbeeld kunststof kozijnen Lisse

We plaatsen geregeld kunststof kozijnen in Lisse. Bij deze tevreden klant vervingen we een houten kozijn met ventilatierooster voor een nieuw kunststof kozijn met modern ventilatierooster. We vervingen ook een kunststof deur met zijlicht van ruim 20 jaar oud. De techniek heeft in de tussentijd niet stilgestaan, en bijvoorbeeld de isolatiewaarde en de inbraakveiligheid zijn tegenwoordig veel beter. Zelf vinden we de huidige generatie kunststof kozijnen en deuren ook mooier. Links zie je de oude situatie, rechts nieuw:

Kunststof kozijn (boven) en kunststof deur met zijlicht (onder) in Lisse

Klassieke woning in Lisse

De kunststof kozijnen van Weru zijn ook heel geschikt voor klassieke woningen. Linksboven zie je de oude situatie: enkel glas in een houten schuifraam met tussenstijl en ontzettend hoge onderdorpel. De grote vraag: hoe maak je zo’n dikke onderdorpel in een kunststof kozijn? Eerlijk is eerlijk, dat was best een beetje passen en meten. Maar het resultaat heeft dezelfde uitstraling. Mét die grote onderdorpel. Het kunststof kozijn ziet eruit als een klassiek schuifraam, maar heeft draaiende ramen. We zorgden ook voor een nieuwe betonnen waterslag.

Kunststof kozijnen in Lisse: linksboven de originele situatie met houten kozijn

Kunststof kozijnen met houtlook

Zelfde pand als hierboven. Links zie je een smal, hoog schuifraam met weer die enorme onderdorpel. Rechts de nieuwe situatie met kunststof kozijn en draairaam van Weru en nieuwe betonnen waterslag. Let ook even op de rechte hoekverbindingen van het kozijn. In combinatie met de houtlook (houtnerf in de kunststof) is het eindresultaat haast niet van een houten kozijn te onderscheiden.

Kozijnen Lisse: links originele situatie, rechts nieuw

Ook mooi aan de binnenkant

Maar hoe ziet dat er vanbinnen uit? Linksboven zie je het binnenaanzicht van het oude houten schuifraam met enkelglas. In de andere foto’s zie je de nieuwe situatie. De houten betimmering sluit netjes aan op het nieuwe kunststof kozijn. En zie je ontsierende scharnieren? Precies! Die zijn namelijk weggewerkt. Zo profiteer je van moderne draai-kiepramen en de look van een klassiek schuifraam.

binnenkant kozijnen met linksboven de originele situatie

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen

Kom langs en kijk rond

Voor kunststof kozijnen in Lisse moet je bij Ambra Kozijnen zijn. Kom langs in onze showroom in Sassenheim en laat je informeren over de verschillende kunststof kozijnen van Weru. We laten graag zien welke opties er zijn. Bel eerst even, dan zorgen we dat de koffie klaar staat.

Duurzaam

Met een kozijn of deur van Weru ben je zeker 30 jaar onder de pannen. Bovendien heb je er nauwelijks onderhoud aan. Zo bespaar je tijd en geld.

Innovatief

Weru geeft prioriteit aan onderzoek en ontwikkeling. Dat resulteert in hoogwaardige producten qua gebruiksgemak, isolatiewaarde en duurzaamheid.

Deskundig

Alleen door Weru aangewezen vakbedrijven, zoals Ambra Kozijnen, mogen producten van Weru installeren. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Persoonlijk

Wanneer je voor de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru kiest, staat Weru vakbedrijf Ambra Kozijnen met raad en daad voor je klaar.

Maak meteen een afspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl