Kunststof kozijnen Leiderdorp

Kunststof kozijnen Leiderdorp

Waarom zou je je zoektocht naar kunststof kozijnen in Leiderdorp beginnen in Sassenheim? Om te beginnen, we zitten vlak bij de afslag van de A44. Zo’n twintig minuten rijden. Maar we komen net zo lief bij jou langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Zodat je precies weet wat je aan toe bent. En dat is wel zo fijn als je straks meerdere offertes van verschillende aanbieders met elkaar moet vergelijken.

Weru Kunststof kozijnen

Ambra Kozijnen is officieel dealer van Weru. En dat is niet een fabrikant van ‘dertien in een kozijn’. Dit bedrijf is de spreekwoordelijke Duitse degelijkheid zelve. Daar zijn ze dan ook gevestigd. In de 170 jaar dat ze bestaan hebben ze meer dan 25 miljoen kunststof kozijnen geproduceerd. Dan weet je wel hoe het moet. Een product van Weru (ze maken ook kunststof deuren en schuifpuien) gaat tot wel 50 jaar mee. En al die tijd heb je er nauwelijks onderhoud aan. Bij Weru werken ze uitsluitend met speciaal aangewezen vakbedrijven. We zijn er dus best wel trots op dat wij officieel dealer zijn van zo’n topmerk.

Voorbeeld kunststof kozijnen in Leiderdorp

Verschillende Leiderdorpers gingen je al voor. Voor deze tevreden klant vervingen we een houten kozijn. Ook de oude boeidelen zijn vervangen voor nieuwe kunststof rabatdelen. Mooi ventilatierooster erin en het kan er weer jaren tegenaan. Boven de oude situatie, onder nieuw:

Kunststof kozijnen Leiderdorp: boven oude situatie, onder nieuw

Kunststof deur

We vervingen ook de houten deur en het kozijn voor een mooi kunststof exemplaar van Weru. Met dubbelglas natuurlijk. Links de oude situatie, rechts nieuw:

Kunststof deur Leiderdorp: links oude situatie, rechts nieuw

Uitstekend kunststof kozijn

Flauw woordgrapje, maar bij een andere klant in Leiderdorp plaatsen we dit uitstekende kunststof kozijn. Met draairaam ernaast en ventilatierooster in het bovenlicht. Op deze foto’s zie je de nieuwe kozijnen vanuit twee hoeken:

Kunststof kozijnen Leiderdorp met draairaam en ventilatierooster in het bovenlicht

Kunststof kozijn voor iedere stijl

Weru heeft een geschikt kozijn voor iedere smaak en stijl. Of je nu een strak en modern huis hebt, of juist klassiek en traditioneel. Speciaal voor de Nederlandse markt hebben ze een draaikiepraam ontwikkeld dat er net zo uitziet als een traditioneel schuifraam. Je kunt bovendien kiezen voor houtlook, dan is je kunststof kozijn qua uitstraling niet van hout te onderscheiden.

>>> Bekijk hier de kunststof kozijnen van Weru >>>

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Leiderdorp

Maak meteen een afspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl