Kunststof kozijnen Leiden

Kunststof Kozijnen Leiden

Ambra Kozijnen is trots dealer van de kunststof kozijnen van Weru: het Duitse bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in Nederland en maakt hoogwaardige kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren. Dit gebeurt in hun eigen fabriek, waar kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Van research tot productie, Weru heeft het in eigen hand. En dat zorgt voor de beste en mooiste kunststof kozijnen van het land. En ver daarbuiten.

Ontzettend veel keuze in kozijnen

De kozijnen van Weru zijn makkelijk te onderhouden en hebben natuurlijk een zeer lange levensduur. Dat is mooi. Maar daarnaast heb je ook volop keuze uit verschillende stijlvolle ontwerpen, kleuren en vele andere opties. Wat je smaak ook is: klassiek of modern, strak of met houtlook, je vindt zeker een kozijn naar wens, helemaal op maat gemaakt.

Houtlook: niet van echt te onderscheiden

Kies voor een kunststof kozijn met houtlook. Net echt. Hierdoor zijn de kunststof kozijnen van Weru ook prima te combineren met houten kozijnen. Bijvoorbeeld als je niet alle kozijnen tegelijk wil vervangen. Keuze uit verschillende houtpatronen en kleuren.

Weru kunststof kozijnen hebben 2 en 3 sterren voor Politiekeurmerk Veilig Wonen

Isolerend en inbraakwerend

Kunststof kozijnen hebben een enorm goede isolatiewaarde. Dat betekent: meer comfort en minder stookkosten. En zoals je dat bij Duitse degelijkheid mag verwachten, zijn de kozijnen van Weru inbraakwerend: beloond met twee en drie sterren van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Stijlvolle kunststof kozijnen van Weru.

Stap voor stap vervangen

Die vraag krijgen we vaak, of je alle kozijnen in één keer moet vervangen. Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Als je stap voor stap je kozijnen vervangt, smeer je de kosten uit over meerdere jaren. Dat is wel zo fijn.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl

Duurzaam

Met een kozijn of deur van Weru ben je zeker 30 jaar onder de pannen. Bovendien heb je er nauwelijks onderhoud aan. Zo bespaar je tijd en geld.

Innovatief

Weru geeft onderzoek en ontwikkeling de grootste prioriteit. Dat resulteert in de meest hoogwaardige producten qua gebruiksgemak, isolatiewaarde en duurzaamheid.

Deskundig

Niet iedereen mag producten van Weru installeren. Dat mogen alleen door Weru aangewezen vakbedrijven, zoals Ambra kozijnen. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Persoonlijk

Wanneer je voor de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru kiest, staat Weru vakbedrijf Ambra Kozijnen met raad en daad voor je klaar.


Officieel Weru-dealer in Leiden

Voor kunststof kozijnen in Leiden moet je dus bij Ambra Kozijnen zijn. Als officieel dealer en installateur van Weru voor Leiden en omstreken adviseren we je graag over de juiste kunststof kozijnen voor jouw huis. Alvast inspiratie opdoen? Op onze site vind je alle mogelijkheden. Bel of mail gerust als je vragen hebt, wij weten er alles van.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Binnenkort deze kunststof kozijnen in Leiden?


Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?

Jouw

nieuwe

kunststof

kozijn?