Kunststof kozijnen Leiden

Kunststof kozijnen Leiden

Je zoekt een adres voor kunststof kozijnen in Leiden? Dat treft, we zitten in Sassenheim, vlak bij de afslag van de A44. Hooguit twintig minuten rijden. Kom langs bij ons in de showroom, dan laten we je zien wat voor mooie opties Weru allemaal heeft. Of als je dat liever hebt, komen we bij jou langs voor een gratis advies. En natuurlijk een vrijblijvende offerte.

Weru Kunststof kozijnen

We verklapten het hierboven al: Ambra Kozijnen is officieel dealer van Weru. Daar zijn we best trots op, want bij Weru werken ze alleen met speciaal aangewezen vakbedrijven. Dat is niet voor niets, want dit Duitse bedrijf is gebrand op kwaliteit. Ze bestaan al 170 jaar en hebben maar liefst 25 miljoen kunststof kozijnen geproduceerd. Daarnaast leveren ze ook kunststof deuren en schuifpuien, of een kunststof pui met deur. Allemaal met dezelfde spreekwoordelijke Duitse degelijkheid. Een product van Weru gaat zo dertig jaar of langer mee. En al die tijd heb je er nauwelijks onderhoud aan.

Van modern tot klassiek

De kunststof kozijnen van Weru komen in zes verschillende varianten. Er is een variant voor iedere smaak en stijl, van strak en modern tot klassiek en traditioneel. Zo heeft Weru speciaal voor de Nederlandse markt een draaikiepraam ontwikkeld dat eruitziet als een traditioneel schuifraam. Met de speciale houtlook heb je bovendien een kunststof kozijn dat niet van hout is te onderscheiden. Dat past niet alleen heel mooi bij een traditionele bouwstijl, het is ook ideaal als je niet alle houten kozijnen in één keer wilt vervangen.

>>> Bekijk hier de kunststof kozijnen van Weru >>>

Service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een kunststof kozijnen aanbieding? Dan moeten we je teleurstellen. Weru is geen prijsvechter. Weru staat voor kwaliteit en degelijkheid. Ook is kunststof kozijnen leasen bij ons geen mogelijkheid. Daar staat wel een hoogwaardige service tegenover en een zeer goede kwaliteit. En vergeet niet: die investering verdien je terug doordat de kozijnen van Weru zeer lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Zullen we een vrijblijvende offerte voor je maken? Dan weet je precies wat je kunt verwachten. Neem vandaag nog contact op.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Leiden

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl