Kunststof kozijnen Katwijk

Kunststof kozijnen Katwijk

Dus je bent op zoek naar kunststof kozijnen in Katwijk? Dan zijn er behoorlijk wat leveranciers waar je uit kunt kiezen. Zowel lokaal als internationaal. Welke fabrikant je ook kiest, het is belangrijk dat je een goede keuze maakt. We komen graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Of bezoek onze showroom in Sassenheim, een kwartiertje rijden vanuit Katwijk.

Kunststof kozijnen van Weru

Wij zijn zelf officieel dealer van de kunststof kozijnen van Weru. Dit Duitse bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en duurzame kozijnen. Weru bestaat al 170 jaar en heeft in totaal ruim 25 miljoen kozijnen gemaakt. Ze leveren ook kunststof deuren en schuifpuien van dezelfde hoge kwaliteit.

>>> Bekijk hier de kunststof kozijnen van Weru >>>

Naast kozijnen met een moderne uitstraling heeft Weru ook verschillende klassieke opties, waaronder een opvallend draaikiepraam dat eruitziet als een traditioneel Hollands schuifraam. Er is een optie voor ieder huis, klassiek of modern. En met de speciale houtlook beschik je over kunststof kozijnen die nauwelijks van hout zijn te onderscheiden. Ideaal als je niet al je kozijnen in één keer wilt vervangen.

Duurzaamheid, veiligheid en isolatie

De kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru gaan zo 30 jaar mee en je hebt er nauwelijks onderhoud aan. Het hang- en sluitwerk is al net zo duurzaam en de RC2-uitvoering voldoet zowel aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen als aan het KOMO-keurmerk. De isolatie is al net zo goed: standaard een U-waarde van 1,1. Dat is erg goed, want dubbelglas heeft normaal gesproken een veel hogere U-waarde van 2,7. Met driedubbelglas heb je zelfs een nog lagere U-waarde voor nog meer wooncomfort.

Veel keuze in kunststof kozijnen

Weru werkt uitsluitend met speciaal aangewezen installateurs die de kwaliteit kunnen waarborgen. Daarom zijn we er bijzonder trots op dat we officieel Weru-dealer zijn. Omdat er zoveel verschillende leveranciers zijn, met elk hun eigen producten en opties, raden we altijd aan om meerdere offertes aan te vragen. Zo kun je goed vergelijken. Zullen we een offerte voor je maken? Neem vandaag nog contact op.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Katwijk

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl