Kunststof kozijnen Katwijk

Kunststof kozijnen Katwijk

Dus je bent op zoek naar kunststof kozijnen in Katwijk? Dan zijn er behoorlijk wat leveranciers waar je uit kunt kiezen. Zowel lokaal als internationaal. Welke fabrikant je ook kiest, het is belangrijk dat je een goede keuze maakt. We komen graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Of bezoek onze showroom in Sassenheim, een kwartiertje rijden vanuit Katwijk.

Kunststof kozijnen van Weru

Wij zijn zelf officieel dealer van de kunststof kozijnen van Weru. Dit Duitse bedrijf staat bekend om zijn innovatieve en duurzame kozijnen. Weru bestaat al 170 jaar en heeft in totaal ruim 25 miljoen kozijnen gemaakt. Ze leveren ook kunststof deuren en schuifpuien van dezelfde hoge kwaliteit.

>>> Bekijk hier de kunststof kozijnen van Weru >>>

Naast kozijnen met een moderne uitstraling heeft Weru ook verschillende klassieke opties, waaronder een opvallend draaikiepraam dat eruitziet als een traditioneel Hollands schuifraam. Er is een optie voor ieder huis, klassiek of modern. En met de speciale houtlook beschik je over kunststof kozijnen die nauwelijks van hout zijn te onderscheiden. Ideaal als je niet al je kozijnen in één keer wilt vervangen.

Voorbeeld kunststof kozijnen Katwijk

Altijd leuk om te zien wat dorpsgenoten hebben gedaan, toch? Bij deze klant in Katwijk hebben we meerdere houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Links zie je de oude situatie, rechts nieuw. De baksteentjes en waterslag onder het bovenste venster zijn niet door ons aangebracht. Het kozijn met ventilatierooster wel.

Kunststof kozijnen Katwijk: links situatie voor, rechts nieuwe situatie

Kunststof kozijn in dakkapel

We vervingen ook de ramen in de dakkapel. Zoals je misschien wel kunt zien, had deze dakkapel een ietsiepietsie last van condensvorming. Met een kunststof kozijn van Weru is dat verleden tijd. Net als schilderen, want dat hoeft ook niet meer. Niet vergeten: hout is onderhoud, een kunststof kozijn is zorgeloos genieten. Boven de oude situatie, onder de nieuwe:

Kunststof kozijnen Katwijk dakkapel: boven oude situatie, onder nieuw

Kunststof voordeur

Naast ramen plaatsten we ook een nieuwe voordeur. We krijgen geregeld de vraag of dat kan, een brievenbus in een kunststof voordeur. Natuurlijk kan dat! Hier hebben we een houten voordeur vervangen (boven) door een mooi exemplaar van Weru (onder). Inclusief kozijn en onderdorpel. En dus een brievenbus.

Wat een verschil, hè? De gang is ook veel lichter dankzij het dubbelglas in de deur. In de oude deur zie je twee extra sloten. Wel zo veilig. Bij Weru is dat niet nodig: deze deur heeft AutoLock. Dat is een 3-puntsslot dat je met één sleutelbeweging afsluit. Handig!

kunststof voordeur Katwijk: boven oude situatie, onder nieuw

Duurzaamheid, veiligheid en isolatie

De kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru gaan zo 30 jaar mee en je hebt er nauwelijks onderhoud aan. Het hang- en sluitwerk is al net zo duurzaam en de RC2-uitvoering voldoet zowel aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen als aan het KOMO-keurmerk. De isolatie is al net zo goed: standaard een U-waarde van 1,1. Dat is erg goed, want dubbelglas heeft normaal gesproken een veel hogere U-waarde van 2,7. Met driedubbelglas heb je zelfs een nog lagere U-waarde voor nog meer wooncomfort.

Veel keuze in kunststof kozijnen

Weru werkt uitsluitend met speciaal aangewezen installateurs die de kwaliteit kunnen waarborgen. Daarom zijn we er bijzonder trots op dat we officieel Weru-dealer zijn. Omdat er zoveel verschillende leveranciers zijn, met elk hun eigen producten en opties, raden we altijd aan om meerdere offertes aan te vragen. Zo kun je goed vergelijken. Zullen we een offerte voor je maken? Neem vandaag nog contact op.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Katwijk

Maak meteen een afspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl