Polytec kunststof voordeuren

Polytec kunststof voordeuren

Op zoek naar een stijlvolle voordeur en kun je – ondanks het ruime aanbod – in het assortiment kunststof voordeuren van Weru niets vinden waar je hart een sprongetje van maakt? Dan hebben we nog tientallen modellen en varianten voor je om uit te kiezen. Net zo stijlvol, degelijk en Duits als de deuren van Weru. Maar dan van Polytec.

Stel je eigen droomdeur samen

Polytec heeft een handige droomdeur-configurator waarmee je je deur helemaal naar wens samenstelt. Je kunt zelfs een foto van je eigen gevel uploaden en kijken hoe het eruitziet! Uiteraard helpen wij je hier graag persoonlijk bij. Dat kan bij ons in de showroom of bij jou thuis. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Kunnen we meteen al je vragen beantwoorden. Ga naar de droomdeur-configurator >>>

Deurenserie Modern

Ga je mee met de tijd en laat je dat graag zien? De kunststof voordeuren uit deze moderne serie van Polytec geven een cleane en strakke uitstraling, met mooie lijnen en een minimalistisch design. En dat design kun je zelf samenstellen met veel verschillende kleuren, details en innovatieve materialen. Zo stem je je moderne voordeur helemaal af op je eigen stijl en voorgevel.

Polytec kunststof voordeur serie Modern
Voordeur met gezandstraald glas

Deurenserie Art Decor-Line

Een voordeur met houtlook staat niet alleen mooi in een sfeervol jaren 30-huis, hout geeft ook veel karakter aan nieuwbouwwoningen. De kunststof voordeuren uit de Art Decor-serie combineren klassiek met modern door een natuurlijke houtlook, grote panelen en strakke lijnen. Daarmee straat een kunststof voordeur net zoveel warmte, stijl en sfeer uit als een echte houten deur. En je hebt er ook nog eens een stuk minder onderhoud aan.

Polytec kunststof voordeur serie Art Decor met houtlook
Niet zomaar houtlook, maar prachtig oud-houtlook

Deurenserie Exclusief

Geen dertien-in-een-dozijn-type? Dat wil je natuurlijk ook buitenshuis laten zien. Met een unieke voordeur, bijvoorbeeld. In de serie Exclusief vind je kunststof deuren die je weinig tegenkomt. Ze vallen op met stijlvolle vormen en een beton- of cortenstaallook. (We moesten het zelf even opzoeken: cortenstaal is staal met een opvallende roodbruine roestlaag.) Wat is jouw designsmaak: Colani of Feng Shui?

Polytec kunststof voordeur serie Exclusief met cortenstaal-look
Kunststof voordeur met cortenstaal-look en gezandstraald glas

Deurenserie Nostalgie

Bij een klassieke of landelijke woning hoort een stijlvolle voordeur. Die zijn er ook in kunststof, helemaal in jaren 30-stijl en in oudhollands design. Zo heb je best of both worlds: het moderne gemak van een kunststof voordeur en de elegantie en tijdloosheid van toen.

Polytec kunststof voordeur serie Nostalgie met smeedijzeren sierrooster
Kunststof voordeur met smeedijzeren sierrooster

Deurenserie Klassiek

Speels, harmonisch en traditioneel: deze stijlvolle serie kunststof voordeuren is speciaal ontworpen voor klassieke woonstijlen. De verschillende glassoorten zijn handgemaakt, met elegante vormen en rondingen. Dat geeft je voorgevel een levendige, vertrouwde en stijlvolle uitstraling.

Polytec kunststof voordeur serie Klassiek
Klassieke uitstraling met kunststof voordeur

Maak je voordeur helemaal af

Nadat je de stijl hebt gekozen, maak je je kunststof voordeur nóg meer naar eigen smaak met de vele verschillende opties voor deurbeslag. Bij Polytec kun je haast eindeloos variëren en vind je bij iedere voordeur de ideale brievenbus, briefkast, deurbel, naamplaat, knoppen, grepen en rozetten. In messing bruin of titaan, edelstaal, brons of aluminium, bijvoorbeeld. Of, helemaal volgens de laatste woontrend, in matzwart of staallook.

Polytec kunststof voordeur met staallook
Een stalen deur? Nee, het is gewoon kunststof!

Glas en isolatie

Ook het glastype in je nieuwe voordeur kun je zelf uitkiezen. Polytec heeft zes verschillende soorten blank figuurglas: van glad gezandstraald met heldere rand tot grovere structuren die in meerdere of mindere mate vertekenen. Welke uitvoering je ook kiest, iedere variant laat veel daglicht door en geeft tegelijkertijd privacy én isolatie. Ook die isolatiewaarde bepaal je zelf: het figuurglas van Polytec is er in dubbelglas, tripleglas en zelfs vierdubbelglas.

Polytec kunststof voordeur met led-techniek
Heel bijzonder lichtspel door in het glas geïntegreerde ledverlichting

Veiligheid

Als het gaat om veiligheid biedt Polytec drie gradaties:

  • Veiligheidspakket 1 voldoet aan veiligheidsklasse RC1 met 6 mm dik veiligheidsglas en extra verlijming.
  • Veiligheidspakketten 2 voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en veiligheidsklasse RC2. De dekplaten zijn zeer weerstandsbestendig en het float- of structuurglas is 4 mm dik.
  • Veiligheidspakket 3 is zeer inbraakwerend: veiligheidsklasse RC3. Hiervoor zorgt een 2 mm dikke staalplaat die in het midden van de kunststof deur is verlijmd. De deur heeft geen glas en voldoet eveneens aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Daarnaast zijn er nog meer veiligheidsopties. Vraag naar de mogelijkheden.
Polytec kunststof voordeur met geïntegreerde deurbel, videocamera en spreekinstallatie
Nog betere beveiliging met geïntegreerde deurbel, videocamera en spreekinstallatie

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl