Tuindeuren

Kunststof openslaande deuren

Kunststof openslaande deuren, tuindeuren, terrasdeuren of stolpdeuren. Hoe je ze ook noemt, het gevoel blijft hetzelfde als je ze met twee handen openduwt en je tuin betreedt. In één woord: genieten. Een mooiere entree van je zorgvuldig aangelegde tuin is er niet. En met openslaande deuren creëer je tegelijk meer licht in huis. Twee vliegen in één klap. (En die vliegen hou je mooi buiten met onze plisséhorren voor openslaande deuren. Maar dat is een ander verhaal.)

Kunststof openslaande deuren voor iedere woning

Om te beginnen heeft Weru kunststof tuindeuren voor ieder soort woning, van klassiek tot modern. De maximale breedte van de deuropening bedraagt wel 2 meter. Heb je al kunststof kozijnen of een kunststof deur van Weru? Dan kun je ervan op aan dat er bijpassende tuindeuren in het assortiment zitten. Verder zijn er meerdere houtstructuren en talloze kleuren om uit te kiezen.

Kunststof openslaande deuren of kunststof tuindeuren met roeden tussen dubbel glas

Openslaande deuren met zijlichten

Wil je tuindeuren met zijlichten of een bovenlicht? Die integreren we mooi in één kozijn. Desgewenst met ventilatieroosters, zoals op de foto. Merk op hoe goed de achterdeur (rechts) bij de tuindeuren past. Als je goed kijkt, zie je dat deze deuren roeden hebben tussen het dubbelglas. Ook deze stijlvolle optie is geen enkel probleem.


Kunststof openslaande deuren met matte beglazing.
Baat bij hoge isolatiegraad

Met openslaande deuren, helemaal in combinatie met een bovenlicht en zijlichten, creëer je licht en ruimte in je woning. Of zo’n groot gat in de gevel niet voor tocht zorgt? Nee, hoor. Zoals je dat bij Duitse degelijkheid mag verwachten: kunststof tuindeuren van Weru houden geluid buiten en warmte binnen. Dat komt niet alleen door het dubbelglas (standaard HR++). Ook de speciaal ontworpen kunststof profielen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Veel beter dan bijvoorbeeld aluminium.

Inbraakwerend

De scharnieren en sloten zijn standaard inbraakwerend uitgevoerd. Bovendien zit er altijd veiligheidsglas aan de buitenzijde van het dubbelglas om ongenode gasten buiten te houden. Desgewenst kun je de inbraakveiligheid nog verder verhogen, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.


Kunststof tuindeuren met bijpassende kunststof kozijnen en kunststof achterdeur.

Hoe dat gaat, kunststof tuindeuren plaatsen?

Bij het plaatsen van kunststof openslaande deuren moeten we meestal eerst het bestaande kozijn verwijderen. Als de tuindeuren komen in plaats van een raam, moeten we ook de borstwering wegfrezen. Voorzichtig natuurlijk, zodat we niets beschadigen. Het gat in de gevel werken we vervolgens netjes af met stellatten. Hierna plaatsen we het kunststof kozijn met onderdorpel en zorgen we voor een tocht- en vochtdichte afwerking. Het oude glas, het kozijn en de bakstenen voeren we ten slotte op milieuvriendelijke wijze af.

Heb je een radiator of verwarmingsbuizen onder het raam waar de tuindeuren komen? Dan moeten die eerst worden verplaatst. Dat doen we niet zelf. Hiervoor verwijzen we je door naar een betrouwbare partij waar we vaker mee samenwerken.


Kunststof openslaande deuren met bijpassende kunststof kozijnen.

Bekijk onze kunststof deuren en schuifpuien

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek
Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend