Kunststof tuindeuren prijzen

Kunststof tuindeuren prijzen

Het grote voordeel van kunststof tuindeuren in vergelijking met houten tuindeuren? Dit: hout = onderhoud. Een kunststof deur is zorgeloos genieten. Je hoeft hem nooit te schilderen en dat scheelt flink in de onderhoudskosten. Maar hoe weet je dat je niet te veel betaalt voor je kunststof tuindeuren? Dat lees je hieronder.

Vooraf

Eerst even de kaarten op tafel. Wij bij Ambra Kozijnen verkopen kunststof tuindeuren (en kunststof kozijnen) van Weru. Duurzaam, degelijk en Duits. We zijn er trots op dat we officieel Weru-dealer zijn en willen niets liever dan jou een deur (of kozijn) verkopen waar je dertig jaar of langer plezier van hebt. Maar we vinden het vooral heel belangrijk dat jij een goede afweging maakt tussen ons en onze concurrenten. Daarom geven we deze tip.

Offerte kunststof tuindeuren

We raden altijd aan om meerdere offertes aan te vragen. Dan heb je een beetje keuze. Als je meerdere offertes aanvraagt, is het wel van belang dat je ze kunt vergelijken. Dus dat er niet in de ene offerte dingen staan die in de andere ontbreken. Hier is een lijst van dingen om rekening mee te houden, zodat je straks geen appels met peren vergelijkt:

1. Houtlook of gewoon?

Wil je een gewone kunststof deur, of een die er net zo uitziet als een houten deur, dus met houtnerf en rechte naden? Want daar hangt een ander prijskaartje aan.

2. Wat voor beslag?

Wat voor beslag en slot wil je? Er zijn grote verschillen in prijs en kwaliteit, ook wat betreft inbraakwerendheid.

3. Extra opties?

Wordt het dubbelglas of driedubbelglas voor nog meer isolatie? Kies je voor een deur met of zonder roeden? Zijlichten of een bovenlicht? Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

4. Offerte inclusief plaatsen?

Is de offerte inclusief plaatsen? Staat het er niet bij? Vraag dan om een nieuwe offerte inclusief plaatsen. Want alleen zo kun je de offerte vergelijken met andere aanbieders. Bovendien voorkom je zo onaangename verrassingen wanneer je later de factuur ontvangt.

5. Afvoer bouwafval?

Wij voeren de oude deur, het oude kozijn en het overige bouwafval netjes en op milieuvriendelijke wijze af. Dat doen we gratis. Staat er niets in de offerte over het afvoeren van bouwafval en of hier kosten aan verbonden zijn? Vraag het dan even na, want je wil niet met bouwafval blijven zitten.

6. Garantie?

Weru geeft 10 jaar garantie op deuren en kozijnen en 5 jaar op het beslag. Op dubbelglas zit 10 jaar garantie. Bovendien is er Weru Partner Garant. Hiermee loopt de garantie door, ook als de Weru-dealer waar je het kozijn bestelt straks niet meer bestaat. Controleer altijd of de garantievoorwaarden in de offerte staan.

Door goed rekening te houden met bovenstaande zaken, kun je de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken. En de beste aanbieding uitkiezen. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Zullen we meteen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Voorbeelden van kunststof tuindeuren:

Kunststof tuindeuren prijzen: openslaande deuren met ondoorzichtige beglazing

Kunststof tuindeuren prijzen: openslaande deuren met roeden en zijlichten met ventilatierooster

Kunststof tuindeuren prijzen: openslaande deuren met zijlichten en bovenlichten

Kunststof tuindeuren prijzen: openslaande deuren

Kunststof tuindeuren prijzen: openslaande deuren met ventilatierooster in uitbouw

Kunststof tuindeuren prijzen: openslaande deuren met zijlichten en borstwering

Kunststof tuindeuren prijzen: openslaande deuren met zijlichten

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.” Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is erkend dealer van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl