Buitendeur

Kunststof buitendeur met kozijn

Het deurkozijn krijg je er bij Weru altijd bij, dat draagt ook bij aan de isolatiewaarde. Een kunststof buitendeur van Weru isoleert namelijk ontzettend goed. Maar die isolatiewaarde doe je in één klap teniet met een natuurstenen onderdorpel. Steen geleidt warmte, daarom voelt een stenen vloer ook kouder dan vloerbedekking of parket. Hiervoor heeft Weru een slimme oplossing: een geïntegreerde onderdorpel van composietmateriaal. Net zo mooi als natuursteen, maar dan wél isolerend.

Kunststof buitendeur met zijlicht in geïntegreerd kozijn.

Kunststof buitendeur met zijlicht

Een groot aantal van de buitendeuren is leverbaar met een bijpassend zijlicht. Links, rechts of aan beide kanten. Desgewenst met ventilatierooster. De zijlichten van de voordeuren komen inclusief glaskunst: speciaal ontworpen beglazing, afgestemd op het design van de deur. Wil je liever wat anders? Naast helder glas zijn er niet minder dan 20 verschillende types figuurglas om uit te kiezen. Op de afbeelding zie je een achterdeur met zijlicht en daarin een ventilatierooster.

(3)dubbelglas

Alle buitendeuren en zijlichten hebben dubbelglas (standaard HR++) voor de isolatie. Driedubbelglas is optioneel. Bovendien zit er altijd veiligheidsglas aan de buitenzijde van het deurraam om ongenode gasten buiten te houden.

Verschrikkelijk veel keuze

Om te beginnen zijn er meer dan 60 modellen, meerdere houtstructuren en talloze kleuren om uit te kiezen. Maar daarnaast kun je ook aan de deuren zelf nog van alles laten aanpassen. Waar je aan moet denken? Het profiel, wel of geen roeden, de grootte van de ramen, de grepen, het slot, opties om veiligheid en gemak verder te verhogen enzovoort. Je leest er meer over bij onze kunststof voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en schuifpuien.

Kunststof buitendeur in chique donkerblauw, past prachtig bij de klassieke kunststof kozijnen.

Bekijk onze kunststof buitendeuren en schuifpuien

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek
Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend