Kozijnen Zandvoort

Kozijnen Zandvoort

Als je erover denkt om nieuwe kozijnen te kopen, is de allereerste vraag: wat voor kozijnen? Je kunt kiezen uit houten, aluminium en kunststof kozijnen. Ze hebben elk hun voor- en nadelen, dus het is zaak om je goed te informeren. Je leest hieronder wat de belangrijkste aandachtspunten zijn.

Hout is onderhoud

Een houten kozijn moet je ieder paar jaar lakken. Als je het goed doet, betekent dat: schuren, plamuren, weer schuren, lakken, licht opschuren, aflakken. Je kunt het ook laten doen, maar dat is niet goedkoop. Een kunststof of aluminium kozijn vraagt nauwelijks onderhoud. Afnemen met een sopje terwijl je de ramen wast is in principe voldoende. Zoals wij bij Ambra altijd zeggen: hout is onderhoud, een kunststof kozijn is zorgeloos genieten.

Klassieke houtlook

Houten kozijnen zijn per definitie geschikt voor een klassieke woning. Maar wist je dat er ook kunststof kozijnen zijn met zo’n authentieke uitstraling? Dat heet houtlook en je moet best goed kijken om het verschil met een houten kozijn te zien. Dat is een groot voordeel van kunststof ten opzichte van aluminium: dat ziet er altijd strak en modern uit. Bij een kunststof kozijn kun je kiezen: klassieke houtlook of moderne uitstraling.

Kosten van het kozijn

Alles bij elkaar genomen, dus de aanschafkosten, onderhoud en levensduur, is een kunststof kozijn de voordeligste keuze. En dat terwijl kwaliteitsmerk Weru, waarvan wij officieel dealer zijn, geen prijsvechter is. Je leest meer hierover, en over andere verschillen, in onze blogs Kunststof of houten kozijnen en Kunststof of aluminium kozijnen.

Half uurtje van Zandvoort

Onze showroom staat in Sassenheim. Nou denk je misschien: ‘Wat, daar helemaal?! Ik zoek kozijnen in Zandvoort…!’ Maar die afstand valt reuze mee. Het is namelijk maar een half uur met de auto. En we komen net zo lief naar jou toe voor een gratis en vrijblijvend advies. Kunnen we meteen alle kozijnen opmeten.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur


Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl