Kozijnen Nieuw-Vennep

Kozijnen Nieuw-Vennep

Je zoekt nieuwe kozijnen in Nieuw-Vennep? Dan hebben we hieronder een handig overzicht voor je van drie belangrijke zaken om rekening mee te houden. Zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet.

1. Wat voor kozijnen?

Er zijn aluminium, kunststof en houten kozijnen. Ze hebben niet alleen een andere uitstraling, maar ook andere eigenschappen. En allemaal hun eigen voor- en nadelen. Zo hebben aluminium en kunststof kozijnen nauwelijks onderhoud nodig. Aluminium kozijnen hebben een strakke moderne uitstraling, terwijl je voor kunststof kunt kiezen uit modern en klassieke houtlook. In dat laatste geval zijn ze op het oog nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Je leest meer over de 13 belangrijkste verschillen in onze blogs Kunststof of houten kozijnen en Kunststof of aluminium kozijnen.

2. Wat voor kosten?

Wanneer je al een beetje op internet hebt rondgezocht, dan heb je waarschijnlijk de prijzenvergelijkingssites voor kozijnen al wel voorbij zien komen. Je kunt de afmetingen opgeven, en er rolt een prijs uit. Dat lijkt handig, maar die berekening houdt geen rekening met jouw specifieke situatie en wensen. Dus wat kun je dan het beste doen? Daar vertellen we meer over in ons blog Wat kosten kunststof kozijnen? Wat daar staat over kunststof kozijnen, kun je een-op-een doorvertalen naar hout en aluminium.

3. Subsidie op kozijnen!

Ja, dat lees je goed. En het is geen klein bier: je kunt tot wel € 10.000 subsidie krijgen als je vóór 31 december 2020 minimaal twee isolatiemaatregelen neemt. Bijvoorbeeld wanneer je kunststof of houten kozijnen laat plaatsen. Deze regeling heet Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). Meer weten? Lees dan ons blog over subsidie op kozijnen.

Bezoek onze showroom

Je bent natuurlijk op zoek naar kozijnen in Nieuw-Vennep. Nou zitten we niet in Nieuw-Vennep, maar wel vlakbij: in Sassenheim. Dat is maar een kwartiertje rijden. Maar we komen net zo lief bij jou langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de wunderschöne kunststof kozijnen van Weru.

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Ambra Kozijnen is officieel Weru-dealer voor kunststof kozijnen in Nieuw-Vennep

Maak meteen een meetafspraak

voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl