Horren

Horren op maat

Op zoek naar horren op maat? Hebben we. Van een plisséhor voor het badkamerraam tot een hordeur voor de schuifpui. We installeren alle horren zonder morren, dus daar heb je geen omkijken naar. In de Duin- en Bollenstreek komen we bovendien gratis inmeten.

Horren voor kunststof kozijnen

We zijn persoonlijk erg te spreken over de handige inzethorren van KeJe. Op maat gemaakt, verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en met of zonder anti-pollengaas. Te plaatsen zonder schroeven of boren en ze passen in bijna ieder draai-kiepraam. Of het nu een kunststof kozijn is, of van hout. Je leest hier meer over het inzethor voor draai-kiepramen van KeJe.


Inzethorren, speciale horren voor kunststof draai-kiepramen. Ook geschikt voor een houten draaikiepraam.

Andere horren op maat

Naast inzethorren voor kunststof kozijnen leveren we ook horren voor houten draairamen of dakramen. Zowel inzethorren, klemhorren als rolhorren. En we hebben ook horren voor schuifpuien, plisséhorren en -hordeuren. Leverbaar in talloze RAL-kleuren en desgewenst met anti-pollengaas. Bel of mail, dan bespreken we de mogelijkheden.

Horren op maat met pollengaas

Pollengaas of anti-pollengaas is speciaal fijnmazig gaas dat, de naam zegt het al, pollen tegenhoudt. Ideaal dus als jij of iemand in je gezin last van hooikoorts heeft. Voor de meerkosten hoef je het niet te laten. Zo kost een KeJe inzethor met pollengaas slechts € 25 extra. Ook als je een ander hor wilt, moet je aan een vergelijkbaar bedrag denken.


Wil je horren op maat bestellen?

Dan kun je het beste even bellen!

Bekijk ook:

“Er zijn ontzettend veel opties en mogelijkheden. Zoveel, dat het best wel een beetje kan gaan duizelen. Maak daarom een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien krijg je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.”

Keuzestress?

Imre van der Meer, directeur

Weru-dealer van de Duin- en Bollenstreek
Ambra Kozijnen is trots dealer van Duitse degelijkheid en innovatiekracht: de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van Weru. Onze showroom bevindt zich in Sassenheim. Naast Sassem zijn we actief in: Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Maak een afspraak

Geheel vrijblijvend