Horren

Horren voor kunststof kozijnen op maat

Op zoek naar horren voor kunststof kozijnen op maat? Hebben we. Van een plisséhor voor het badkamerraam tot een hordeur voor de schuifpui. We installeren alle horren zonder morren, dus daar heb je geen omkijken naar. In de Duin- en Bollenstreek komen we bovendien gratis inmeten.

Hor kunststof kozijn

We zijn persoonlijk erg te spreken over de handige inzethorren van KeJe. Op maat gemaakt, verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en met of zonder anti-pollengaas. Te plaatsen zonder schroeven of boren en ze passen in bijna ieder draai-kiepraam. Of het nu een kunststof kozijnis, of van hout.  Lees meer over het inzethor voor draai-kiepramen van KeJe.

Horren voor kunststof kozijnen op maat: inzethor van KeJe.

Andere horren op maat

Naast inzethorren voor kunststof kozijnen leveren we ook horren voor houten draairamen of dakramen. Zowel inzethorren, klemhorren als rolhorren. En we hebben ook horren voor schuifpuien, plisséhorren en -hordeuren. Leverbaar in talloze RAL-kleuren en desgewenst met anti-pollengaas. Bel of mail, dan bespreken we de mogelijkheden.

Horren op maat met pollengaas

Pollengaas of anti-pollengaas is speciaal fijnmazig gaas dat, de naam zegt het al, pollen tegenhoudt. Ideaal dus als jij of iemand in je gezin last van hooikoorts heeft. Voor de meerkosten hoef je het niet te laten. Zo kost een KeJe inzethor met pollengaas slechts € 25 extra. Ook als je een ander hor wilt, moet je aan een vergelijkbaar bedrag denken.

Horren gratis inmeten

Binnen de Duin- en Bollenstreek komen we je horren gratis inmeten: Sassenheim, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Warmond, Kaag, De Zilk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden, Leiderdorp, Buitenkaag.

Bezoek onze showroom
voor gratis advies en een vrijblijvende offerte
Bel 0252-830995 of mail naar info@ambrakozijnen.nl